Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Abuela  
#1 Posted : Tuesday, July 17, 2012 1:45:37 PM(UTC)
Abuela

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/16/2012(UTC)
Posts: 1
Spain
Location: Cordoba

Thanks: 1 times
Hi all,
I'm trying to have an SPDIF output sending I2s from a Philips CDPro 2 to a S/PDIF Transceiver módule as can be seen on the pic. I've tried several positions on the switches but I think the one on the pic is the correct. I allways have the 4 leds on the S/PDIF Transceiver glowing and, of course I haven't any output to the DAC... any ideas about what's wrong? TIA
Best,
Francisco
UserPostedImage
Russ White  
#2 Posted : Tuesday, July 17, 2012 2:16:42 PM(UTC)
Russ White

Rank: Administration

Groups: Administration, Customer
Joined: 10/24/2006(UTC)
Posts: 3,979
Location: Nashville, TN

Thanks: 25 times
Was thanked: 89 time(s) in 83 post(s)
Did you check the WM8804 datasheet about the 48fs bit clock?
Russ White  
#3 Posted : Tuesday, July 17, 2012 2:24:50 PM(UTC)
Russ White

Rank: Administration

Groups: Administration, Customer
Joined: 10/24/2006(UTC)
Posts: 3,979
Location: Nashville, TN

Thanks: 25 times
Was thanked: 89 time(s) in 83 post(s)
It looks to me in reading the datasheet that the incoming bit clock must be 64fs. So you would need a metronome or something to to convert the 48fs bit clock from the source to 64fs.
thanks 1 user thanked Russ White for this useful post.
Abuela on 7/17/2012(UTC)
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.