Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
stewart  
#1 Posted : Thursday, July 17, 2014 4:38:19 AM(UTC)
stewart

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/10/2008(UTC)
Posts: 110
Location: New York City

Thanks: 1 times
I originally had the Legato working with my Buffalo dac and swapped it out for the IVY. I decided to put the Legato back in but can't seem to get it working this time.

I adjusted the Placid HD-BP so it outputs about 12v/rail and measure 50mv across tp shunt and tp out as well as about 260mv across tp vin and tp css.

When my speakers are plugged into the balanced outputs I get a constant hum. When they're plugged into the SE out they are silent but no music plays. I've double checked the signal wiring into/out of the Legato and can't seem to figure out what's wrong.

Any help would be appreciated.
avr300  
#2 Posted : Thursday, July 17, 2014 7:53:49 AM(UTC)
avr300

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/17/2008(UTC)
Posts: 921
Denmark

Thanks: 1 times
Was thanked: 70 time(s) in 69 post(s)
When you power up the thing are you getting the click from the relay on the Legato?

With the Legato connected to the Placid have you measured both rails. Is it actually supplying the +-12v ?
stewart  
#3 Posted : Friday, July 18, 2014 2:07:08 AM(UTC)
stewart

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/10/2008(UTC)
Posts: 110
Location: New York City

Thanks: 1 times
I'm hearing a click - I assume it's from the Legato. Yes I measure 12v on each rail.
avr300  
#4 Posted : Monday, July 21, 2014 6:36:51 PM(UTC)
avr300

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/17/2008(UTC)
Posts: 921
Denmark

Thanks: 1 times
Was thanked: 70 time(s) in 69 post(s)
Time for pictures
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.